
Виноградний пиріг з ванільною глазур'ю
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
200 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Salt Egypt
10 г.
Baking Soda 500g
3 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
170 г.
Homemade Butter
85 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
54 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Carmencita Vanilla Extract 150ml
10 г.
Shabo Muscat Semi-sweet Sparkling Wine 0.75l
250 г.
Aro Powdered Sugar 250g
80 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
40 г.
Preparation steps
01
Увімкнути розігріватися духовку на 200°C. Покласти до чаші міксера розм'якшене вершкове масло з цукром та оливковою олією. Збити все до пухкого стану.
02
Додати яйця, цедру лимона та апельсина і ванільний екстракт. Продовжити збивати, довести до однорідного стану.
03
Змішати і просіяти борошно, сіль, соду, розпушувач.
04
По черзі, поступово додати у тісто борошно, сіль, соду, розпушувач та вино. Щоразу ретельно все перемішувати до однорідного стану.
05
Форму для випікання змастити маслом. Викласти тісто до форми.
06
Зверху розкласти виноград і одразу поставити пиріг у розігріту духовку.
07
Випікати пиріг 35-40 хвилин при 200°C. Готовий пиріг дістати з духовки та дати йому охолонути перші 15 хвилин у формі.
08
Приготувати ванільну глазур. Для цього звільнити насіння з ванільного стручка. Саме вони будуть служити прикрасою даного пирога. Таким чином, для глазурі змішати разом цукрову пудру, молоко та насіння ванілі. За бажанням покрити пиріг, що повністю охолонув.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)