
Десерт із полуниці з вершково-йогуртовим кремом і бісквітом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Strawberries
400г
Auchan Vanilla Sugar 8g
60г
Fanni Yogurt 2.2% 750g
150г
KhMZ Sour Cream 20%
150г
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
200г
Graham's Fine White Port 19% 0.75l
2 ст.л.
Biscuit
60г
Preparation steps
01
Полуницю вимити, обсушити, видалити плодоніжки і розрізати на 2 або 4 частини. Засипати полуницю 25 г. ванільного цукру, дати постояти 10 хвилин.
02
Йогурт змішати зі сметаною, хересом і 20 г. ванільного цукру. Вершки збити в круту піну з рештою ванільного цукру і підмішати до йогуртового крему.
03
Бісквіт поламати на маленькі шматочки. Половину ягід розтерти і змішати з шматочками полуниці, що залишились.
04
2/3 бісквітної крихти розкласти по келихах, зверху викласти 2 ст.л. крему. Потім розкласти по келихах 2/3 ягідної суміші, зверху викласти крем, що залишився, посипати бісквітом і викласти ягоди. Дати постояти в холодильнику 20-30 хвилин, прикрасити листочком м’яти і подати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)