
Яблучно-фінікове тістечко
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ronik Dates 1kg
300 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
330 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Litniy Med Honey 750g
30 г.
Oat Flakes
200 г.
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Dobryk Baking Powder
10 г.
Lemon
1 шт.
Walnut
30 г.
Preparation steps
01
Яблука помити, очистити від шкірки і видалити серцевини. З фініків видалити кісточки. Нарізати яблука і фініки кубиками.
02
Лимон помити. З лимона зняти цедру (натерти на дрібній тертці) і видавити сік. У сотейнику підігріти сік лимона, цедру, мед.
03
Додати в сотейник фініки і проварити 5-7 хвилин. Потім додати яблука, олію, вівсяні пластівці і просіяне з розпушувачем борошно. Довести тісто до однорідної консистенції.
04
Духовку розігріти до 180°C. Викласти тісто у форму для випікання і поставити в духовку. Випікати близько 20 хвилин, потім дістати, розрізати на шматочки і ще раз поставити випікати на 5-7 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)