
Компот із груш
Ще в XVIII столітті на Русі знали і любили варити солодкий напій із фруктів і ягід. Тоді він ще вважався святково стравою, яку варили спеціально до святвечора. Тільки готували його із сухофруктів. Відповідно, і називали його узвар. Напій зі свіжих фруктів з'явився трохи пізніше. Спочатку його почали готувати в Європі. Тому й саме слово "компот" - французького походження. Зараз компот - це смачний безалкогольний напій, солодкий і легкий. Він добре втамовує спрагу і взагалі збагачує організм вітамінами, які є в фруктах, зокрема, у грушах. У ній дуже багато вітамінів С, B1, Р, РР, а також каротину і невелика доза цукру.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pear
4 шт.
Pripravka Lemon Acid 20g
щіпка
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Akvulya Still Water 2l
2000 мл.
Preparation steps
01
Промити ретельно груші, порізати на тонкі часточки і видалити серцевини.
02
Налити в каструлю води, всипати цукор і лимонну кислоту і поставити каструлю на плиту.
03
Як тільки вода закипить, додати порізані груші і знову дочекатися, щоб вода закипіла.
04
Варити компот ще 10 хвилин.
05
Остудити компот і можна подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)