
Зелений гаспачо із авокадо
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
1 шт.
Cucumber
1 шт.
Basil in Pot
1 маленький пучок
Garlic
1 зубчик
Auchan Green Onions Bundle 75g
1 маленький пучок
Onion
1 шт.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
1 ч. л.
Lime
1 шт.
Preparation steps
01
Авокадо розрізати навпіл, видалити кісточку і за допомогою ложечки витягнути м'якоть.
02
Огірок розрізати на кілька шматочків (шкірку не знімати).
03
Цибулю нарізати не дуже дрібно.
04
Лайм розрізати навпіл і видавити з нього сік.
05
М'якоть авокадо, огірок, цибуля і сік лайма прибрати в холодильник - їх потрібно як слід охолодити.
06
Тим часом зубчик часнику очистити і нарізати. Зелену цибулю покришити.
07
У чашу блендера помістити авокадо, огірок, цибулю, часник, зелену цибулю і листочки базиліка, влити сік лайма і 2 склянки дуже холодної води і робити пюре з усього до отримання однорідної маси. Посолити і добре перемішати.
08
Прибрати гаспачо в холодильник і розлити по тарілках безпосередньо перед подачею. Прикрасити часточками лайма чи листочками базиліку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores







 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)