
Тайський кокосовий суп із карі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Shiitake Mushrooms 200g
5 шт.
Lime
1,5 шт.
Coconut, pc
3 шт.
Cosmia Bio Solid Shampoo with Lavender and Ginger Extracts 85g
1,5 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
100 мл.
Casa Rinaldi Lime Juice 200ml
2 ст. л.
Ronik Dates 1kg
3 шт.
Salt Egypt
за смаком
Chong Soy Sauce 1l
1 ст. л.
Garlic
2 шт.
Carmencita Curry 40g
1 ч. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
3 шт.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Preparation steps
01
Замаринувати гриби в соку половини 1 лайма і солі.
02
Подрібнити м'якоть кокоса в блендері, змішати з молоком кокоса.
03
Додати до кокосу імбир, сік лайма, олію, фініки, посолити, додати соєвий соус, часник, карі і чилі.
04
Всі інгредієнти змішати в блендері. Дістати гриби з маринаду, додати в загальну суміш, додати нарізаний лук.
05
Поставити на вогонь суп, нагріти, не доводити до кипіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)