
Суп із червоної сочевиці і моркви
Ingredients for the recipe
Ingredients
Red Lentils
340 г.
Akvulya Still Water 2l
7 ст.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Garlic
3 шт.
Spice Coriander Ground
1 ч. л.
Spice Cumin Ground
1 ч. л.
Eco Turmeric 20g
0,25 ч. л.
Carrots
300 г.
Ista Grilled Red and Yellow Peppers 1000g
1 ст.
Auchan Green Onions Bundle 75g
0,"5 ст.
Badia Ground Cayenne Pepper 49.6g
за смаком
Preparation steps
01
Поставити глибоку сковороду на вогонь, висипати сочевицю, залити водою. Довести до кипіння, зняти пінку.
02
Додати в сковороду дрібно нарізану цибулю, часник, а також спеції - мелений коріандр, кмин і куркуму. Прикрити кришкою, готувати 15 хвилин.
03
Нашаткувати моркву, дрібно нарізати червоний перець і додати ці інгредієнти в сковороду, готувати 10 хвилин, до м'якості овочів.
04
Всипати дрібно нарізаний свіжий коріандр і зелену цибулю. Додати сіль і перець за смаком, а також всипати кайенский перець.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)