
Суші сяке-макі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Salmon Piece
200 г.
Chong Soy Sauce 1l
150 мл.
Norris Nori Roll 3g
6 шт.
Pickled Ginger
100 г.
Wasabi
20 г.
Preparation steps
01
Для початку необхідно приготувати рис для суші. Зробити це можна, скориставшись рецептом на нашому сайті.
02
Нарізати лосось шматочками (приблизно 15 см. в довжину і в розрізі 2 х 2 см.), залити рибу 20 мл. соєвого соусу.
03
На лист норі викласти рис товщиною 3-5 мм., приблизно на 3/4 довжини листа, при цьому рис не потрібно сильно утрамбовувати.
04
Викласти скибочки риби з одного кінця норі.
05
Відступити 2 см. з протилежного кінця і залишити «поле» непокритим, злегка змочити його водою з рисовим оцтом.
06
Звернути рол, надаючи йому квадратну форму.
07
Розрізати рол на 6-8 шматочків (приблизно по 2 см.).
08
Подавати з васабі та маринованим імбиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)