Суп-пюре із квасолі з часником  - Image

Суп-пюре із квасолі з часником

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Навряд чи хтось стане сперечатися, що в щоденному раціоні людини обов'язково повинні бути присутніми перші страви. І не важливо: солянка це або харчо, суп або борщ, зварені на м'ясному або овочевому бульйоні, легкі і дієтичні або ситні і калорійні. Хочеться поділитися з Вами чудовим рецептом супу-пюре із квасолі з часником. Спробувавши цей смачний, ніжний і ситний (не дивлячись на відсутність м'яса) супчик, Ви гідно оціните бархатисту кремову текстуру, приємний, злегка вловимий часниковий аромат і хрусткі крутони, запечені з ніжним сиром і паприкою. Всі інгредієнти, що гармонійно поєднуються між собою, створюють неповторну симфонію смакових ноток, яка нікого не залишить байдужим.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
549.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

Garlic

3 головки

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Homemade Butter

15 г.

Carrots

2 шт.

Celery Root

2 стебла

Leek

1 стебло

Food Studio Chicken Broth 500ml

800 мл.

Packed Potatoes

2 шт.

Bonduelle White In Sauce Kidney Bean 400g

300 г.

French Baguette 335g

100 г.

Grana Padano 32% cheese

100 г.

Sliced Red Paprika

1 ч. л.

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 180°С. Скропити головки часнику оливковою олією і запікати 20 хвилин.

02

Моркву, селеру, картоплю і цибулю - порей середньо нарізати. Сир натерти на тертці. Розтопити вершкове масло в каструлі на середньому вогні і тушкувати моркву, селеру і цибулю- порей, помішуючи, 15 хвилин.

03

Влити бульйон і 2 склянки води. Накрити кришкою і дати закипіти. Зменшити вогонь і варити 30 хвилин.

04

Відрізати денця часникових головок і видавити м'якоть в суп. Додати картоплю і варити на середньому вогні 10 хвилин.

05

Додати квасолю. За допомогою блендера збити суп.

06

Викласти шматочки багета на застелений фольгою деко. Скропити оливковою олією і засмажити 3 хвилини, до злегка золотистого відтінку. Змішати сир з паприкою і посипати цією сумішшю крутон. Тримати в духовці ще 3 хвилини.

07

Подавати суп, розлив в порційні тарілки, поклавши зверху по крутону.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min