Салат з кукурудзи і чорносливу - Image

Салат з кукурудзи і чорносливу

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей дивовижний салатик цілком міг би зайняти лідируючі позиції в рейтингу найбільш оригінальних і незвичайних святкових страв. Чому? – здивуєтеся Ви. Відповімо питанням на питання. Зустрічали Ви коли-небудь поєднання солодкої консервованої кукурудзи, «димчастої» прянощі чорносливу і гострого часничку? Ні? Тоді пропонуємо насолодитися цією пікантною, вишуканою і дуже смачною комбінацією. Але попередньо додамо зварені «в круту» яйця, тертий твердий сир і майонезну заправку. Цей салат здивує найвибагливішого гурмана своїм неповторним багатим смаком. Якщо Ви надихнулися неординарною ідеєю для святкового столу, поспішіть побалувати Ваших гостей цією красивою закускою.

Ingredients for the recipe

Heinz Canned Sweet Corn 400ml
67.99

Heinz Canned Sweet Corn 400ml

400 g

Ingredients

Heinz Canned Sweet Corn 400ml

240 г.

Almond Pitted Prunes 75g

200 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

200 г.

Garlic

20 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

40 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Чорнослив залити окропом і дати набрякнути. Потім нарізати соломкою або шматочками.

02

З кукурудзи злити рідину. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.

03

Сир натерти на крупній тертці. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

04

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min