
Різотто з білими грибами та петрушкою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
500 г.
Frozen Penni Bun Mushrooms
350 г.
Garlic
2 зуб.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
5 ст. л.
Homemade Butter
50 г.
Parsley 70g
20 г.
Auchan mushroom broth 60g
1 л.
Salt Egypt
за смаком
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
за смаком
Preparation steps
01
Гриби ретельно промити і тонко нарізати. Часник дрібно натерти, кинути його в сковороду з оливковою олією. Потім додати гриби і смажити на сильному вогні. Коли гриби будуть готові, додати сіль і подрібнену петрушку.
02
Тим часом в іншу сковороду покласти шматочок вершкового масла і додати промитий рис. Потім поступово підливати бульйон, не забувати перемішувати все.
03
Коли рис буде наполовину готовий, додати гриби. Потім продовжити підливати бульйон. Коли рис буде готовий остаточно - додати шматочок вершкового масла, тертий пармезан і петрушку, що залишилася.
04
Розподілити все по тарілках. Тертий пармезан подавати окремо.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)