Різото з беконом і болгарським перцем - Image

Різото з беконом і болгарським перцем

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Різото - це традиційна страва італійської кухні. Головний інгредієнт цієї страви - рис. У цьому рецепті пропонується використовувати рис сорту Арборіо (круглий, багатий крохмалем рис). Його попередньо обсмажують на вершковому маслі з додаванням білого сухого вина. Після цього в рис поступово додають киплячий курячий бульйон і тушкують при постійному помішуванні. При цьому важливо наступну порцію бульйону додавати саме тоді, коли рисові зернятка ввібрали в себе попередню порцію. Різото можна робити з самими різними добавками. У нашому рецепті це болгарський перець і бекон. Якщо готувати різото за всіма правилами, точно слідуючи рецепту, виходить смачна, ароматна страва кремової консистенції.

Ingredients for the recipe

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
204.30

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

per 1 kg

Ingredients

Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick

1 кг.

Ellebi Long Grain Arborio Rice 500g

300 г.

Carrots

200 г.

Packed Onion from 3kg

350 г.

L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l

150 мл.

Chilled Bacon

200 г.

Bell Pepper

200 г.

Dziugas Parmesan Cheese 40%

100 г.

Kamis Black Pepper Pea Spices

6 шт.

Homemade Butter

4 ст. л.

Bay Leaf

2 шт.

Spice Dried Mint

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Preparation steps

01

Для бульйону потрібно порізати на шматки курку. 200 г. цибулі і моркву нарізати великими шматками.

02

Скласти курку, моркву і цибулю в каструлю. Залити їх 2 літрами води, додати перець горошком і поставити під кришкою на вогонь. Варити близько години.

03

Потім додати сушені спеції, посолити за смаком і варити ще 30 хвилин. За 10 хвилин до закінчення додати лавровий лист.

04

Потім бульйон процідити і поставити 1,5 літра бульйону на повільний вогонь, щоб він не остигав.

05

Бекон дрібно нарізати.

06

Перець очистити від насіння і нарізати невеликими кубиками.

07

Обсмажити бекон трохи, потім додати перець і смажити ще близько 10 хвилин.

08

Цибулю, що залишилася, очистити від лушпиння та дрібно нарізати. Сир натерти на дрібній тертці.

09

У каструлі розтопити 2 ст. л. масла, додати туди цибулю і трохи обсмажити, щоб цибуля стала м'якою.

10

Потім додати рис і обсмажити приблизно хвилину, постійно помішуючи.

11

Додати вино і смажити ще 2-3 хвилини, поки вино не випариться, постійно помішуючи.

12

Після цього поступово додавати трохи бульйону і давати йому ввібратися в рис, при цьому постійно перемішувати.

13

Коли бульйону залишиться близько половини, до рису додати бекон і перець. Потім знову продовжити додавати бульйон. Загалом, рис повинен готуватися 20 хв, і за цей час весь бульйон повинен бути використаний.

14

Наприкінці додати масло, що лишилося, сир, сіль (за смаком) і добре перемішати. Подавати слід гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min