
Рис з грибами і горіхами кеш’ю
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
200 г
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
500 мл
Сup mushrooms Ukrainski Pecherytsi Royal 400g
200 г
Novus Dried Cashew Kernels 100g
75 г
Garlic
3 зуб.
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Гриби помити і нарізати тонкими скибочками.
02
Залити рис в каструлі овочевим бульйоном з олією (1 столова ложка), накрити кришкою.
03
Поки готується рис на олії обсмажити кеш'ю до золотистого кольору. Горіхи відкласти в сторону, а в ту ж олію, де готувалися горіхи, додати гриби і соєвий соус, обсмажувати протягом декількох хвилин поки гриби не стануть м'якими.
04
Потім в сковорідку додати рис, добре розмішати і варити далі, поки рис не буде готовий.
05
Після того як звариться рис вимкнути вогонь, додати горіхи і обережно перемішати, накрити кришкою і дати постояти 3-5 хвилин, щоб рис просочився ароматом.
06
Подавати в гарячому вигляді, можна додати соус чилі або соєвий соус.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)