
Голубці з осетрини
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
150 г.
Onion
1 шт.
Tomato
1 шт.
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
50 г.
White Cabbage
1 шт. (качан)
KhMZ Sour Cream 20%
50 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Очищену цибулю і гриби нарізати дрібними шматочками (кубиками). Помідор надрізати, обдати окропом (парою), очистити шкірку і насіння.
02
Суміш з грибів, помідорів і цибулі посолити, посипати перцем і помістити в посудину. Поставити на повільний вогонь і тушкувати 20 хвилин.
03
Капустяний лист обшпарити. Осетрину відбити (два шматочки по 7 мм). На капустяний лист покласти шматок осетрини, потім шар начинки, а зверху укласти ще один шматок риби. Загорнути голубець звичайним способом і обсмажити.
04
Рум'яні голубці залити сметаною. Посолити і тушкувати 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)