Смажена картопля з фетою і орегано - Image

Смажена картопля з фетою і орегано

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Страв з картоплі придумано чимало. Витончені знавці знають чимало рецептів, основа яких є картопля. Ось і ми на сторінках нашого сайту запропонуємо вам один з таких дивовижних рецептів. Готувати будемо страву "смажена картопля з фетою і орегано". Наша страва підійде навіть на вечерю. Здавалося б як!?? Смажена у фритюрі картопля на вечерю - це ж немислимо! Це ж катастрофа для фігури! Це не вкладається в голові! Але спокійно. Справа в тому, що ми будемо витягувати нашу картоплю з киплячої олії на паперові рушники. Таким чином, картопля, смажена у фритюрі віддасть весь непотрібний, зайвий, ненависний жир йому! - рушникові, а не вашим стегнам.

Ingredients for the recipe

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
319.00 - 549.00

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

250 ml

Ingredients

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Packed Potatoes

440 г.

Svet Cheese Feta Cheese 45%

100 г.

Auchan Oregano 20g

5 г.

Lemon

30 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, нарізати соломкою. Розігріти оливкову олію (до кипіння) на сковороді або в каструлі. Опустити картоплю в сковороду і смажити близько 3-5 хвилин.

02

Духовку розігріти до 190°C градусів. Картоплю дістати з фритюру і викласти на серветки або паперовий рушник. Сир розкришити.

03

Викласти картоплю на деко, посипати сиром, орегано і поставити в духовку. Запікати картоплю близько 5 хвилин. При подачі збризнути готову страву лимонним соком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min