
Фокача з сиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Yeast Dough
400 г.
Dziugas Parmesan Cheese 40%
50 г.
Garlic
2 зубчик
Onion
1 шт.
Parsley 70g
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Chidetti Ricotta Cheese 100g
300 г.
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
1 ст. л.
Preparation steps
01
Нарізати цибулю півкільцями і поставити маринуватися у винному оцеті. Сир рікота натерти на дрібну тертку. Сир пармезан, два зубчики часнику, і петрушку подрібнити в блендері.
02
Тісто розділити навпіл, частину скачати в кулю. Одну частину розкачати в коло, наколоти по всьому діаметру виделкою і помістити у форму для запікання, змащену маслом. Викласти більшу частину сирної суміші на основу фокачі.
03
Промариновану цибулю викласти поверх сиру.
04
Сир рікота рівномірно розподілити поверх цибулі і злегка прим'яти його руками. Посипати фокачу рештою сирної суміші, поперчити і збризнути оливковою олією.
05
Розкачати другу частину дріжджового тіста в млинець, накрити ним фокачу і акуратно защипити краї.
06
Змастити тісто оливковою олією, наколоти виделкою і поставити у форму в попередньо розігріту духовку на 15-20 хвилин, температура 180°C.
07
Готову страву викласти на тарілку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)