
Баклажани по-ліванськи в мультиварці
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Eggplants
6 шт.
Onion
1 шт.
TseMiaso Chilled Special Minced Beef-Pork Meat 400g
350 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
500 мл.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
1 ч. л.
Limmi Lemon Juice 125ml
1 ч. л.
Steamed Rice
350 г.
Pink Tomato in Packing
4 шт.
Garlic
2 зуб.
Kilojo Dried Pine Nut 50g
3 ст. л.
Salt Egypt
1,75 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Parsley 70g
20 г.
Preparation steps
01
Смажити кедрові горіхи на сковородці без олії до золотистого кольору. На оливковій олії підрум'янити цибулю та нарізаний часник.
02
Половину цибулі і часнику перекласти до горіхів, а іншу залишити на сковороді. Додати до горішків та цибулі фарш та промитий рис, сіль і чорний перець. Все потрібно перемішати.
03
На сковороду з цибулею покласти нарізані помідори та тушкувати до м'якості, потім ще додати томатну пасту, бульйон. Готувати на невеликому вогні. Можна також додати чайну ложку цукру.
04
Баклажанам зрізати кінчик та видалити серцевину за допомогою чайної ложки. Наповнити баклажани сумішшю з фаршу.
05
Покласти баклажани в мультиварку, залити підготовленим соусом та готувати протягом 1,5 години.
06
Під час подачі полити лимонним соком та посипати петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)