
Десерт з дині та нектарина
Ingredients for the recipe
Ingredients
Melon
800 г
Nectarine
400 г
Lemon
60 г
Auchan Vanilla Sugar 8g
1 ст. л.
Fine Life Couscous 800g
2 ст. л.
Mint 50g
10 г
Preparation steps
01
Половину дині порізати невеликими кубиками.
02
Видалити кісточки з нектаринів. Три нектарина довільно порізати, один залишити для прикрашання.
03
У сотейник покласти диню, нектарини, лимонний сік і цукор. На повільному вогні довести до кипіння і варити приблизно 8-10 хвилин на середньому вогні, щоб фрукти стали м'якими.
04
Не даючи охолонути, за допомогою блендера зробити з фруктів пюре.
05
Додати кускус, перемішати і залишити, накривши кришкою, до повного охолодження і набухання кускусу.
06
Розкласти в келихи (або креманки) готове пюре. З решти дині вирізати кульки і викласти зверху. Нектарин нарізати шматочками і додати до дині, прикрасити листочками м'яти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)