
Котлети з вареної риби з картоплею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
900 г
Onion
120 г
Packed Potatoes
120 г
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Preparation steps
01
Повністю розморозити рибу (якщо вона заморожена), помити, відділити м'ясо від кісток. М'якоть риби відварити протягом 10 хвилин в підсоленій воді. По закінченню часу злити воду, а рибу охолодити. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.
02
Картоплю помити, очистити і натерти на дрібній тертці. Зелень помити, просушити і подрібнити. До риби додати цибулю, картоплю, зелень, яйце. Додати сіль, перець і обережно перемішати.
03
З отриманої маси сформувати приплюснуті кульки. Обваляти котлетки в борошні і підсмажити на розігрітій сковороді. Подавати з будь-яким гарніром або салатом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)