
Баранина в часниковому соусі
Баранина - це дуже поширений на Сході інгредієнт багатьох страв. Східні страви дуже смачні і поживні. Кулінарія всіх східних країн просто вражає своєю фантазією. В принципі, кухні всіх східних країн дуже пряні, страви неймовірно складні, але разом з тим божественно смачні. Сьогодні ми вам пропонуємо приготувати страву східної кухні - баранину в часниковому соусі. У даній страві нічого складного немає. Всього п'ятдесят хвилин і у вас готова неймовірно смачна, ароматна і корисна страва. Такою стравою ви зможете порадувати в першу чергу ваших чоловіків, адже, вони так люблять м'ясні страви. Тому не втрачайте часу, а приступайте до приготування цієї страви.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lamb Rib
500 г.
Kaiseki Soy Sauce 1l
3 ст. л.
Golden Kings of Ukraine Peanut Oil 100ml
5 ст. л.
Garlic
2 зуб.
Kamis in Grinder Sea Salt 90g
0, 5 ч. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
0,5 пуч.
Akura Rice Vinegar 200ml
1 ст. л.
Auchan Sesame Oil 240ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
Баранину тонко порізати.
02
Для соусу змішати соєвий соус, арахісове масло і морську сіль.
03
Залити соусом баранину і залишити на 30 хвилин.
04
Потім на олії підсмажити мілко нарізаний часник, і додати шматочки баранини. Додати цибулю, рисовий оцет і кунжутну олію. Смажити до готовності баранини.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)