
Баклажани з м'ясом у горщиках
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beef Stew
600 г.
Eggplant
500 г.
Onion
1 шт.
Packed Potatoes
600 г.
Grana Padano 32% cheese
100 г.
KhMZ Sour Cream 20%
100 мл.
Eko Mushroom Soup
400 мл.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Баклажани помити. Потім нарізати кубиками. Висипати в миску. Посолити. Залишити на 20 хвилин.
02
Картоплю і цибулю очистити. Нарізати. Обсмажити. Перекласти в іншу ємність. Потім обсмажити баклажани.
03
М'ясо нарізати шматочками. Посолити. Обсмажити окремо від овочів. Підготувати горщик. Скласти інгредієнти шарами: картопля з цибулею, м'ясо, баклажани. Зробити таких декілька шарів.
04
Залити інгредієнти водою (бульйоном). Натерти сир. Додати до нього сметану. Змішати. Полити сумішшю запіканку. Відправити до розігрітої духовки (200ºС ). Готувати 30 хвилин, не накриваючи кришкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)