
Заливне з язика
Ingredients for the recipe
Ingredients
Onion
2 шт.
Carrots
1 шт.
Dobryk Gelatin 15g
10 г (на 500 мл бульону)
Bay Leaf
2 шт.
Veres Green Peas 210g
4 ст.л.
Parsley 70g
1 пучок
Kamis Black Pepper Pea Spices
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Язик добре промийте і опустіть в киплячу воду цілком. Туди ж покладіть цибулю і моркву. Варіть близько 3-3,5 годин на повільному вогні, прикривши каструлю кришкою. Сіль і перець горошком додайте за 15-20 хвилин до готовності, потім, за 5 хвилин до готовності, введіть лавровий лист. Коли язик став м'яким - він готовий. Бульйон збережіть, а язик перекладіть в каструльку з холодною водою, щоб легше біло його очистити.
02
Зніміть з язика шкірку, починаючи з тонкого краю. Наріжте язик на тонкі скибочки.
03
Моркву дістаньте з бульйону, остудіть і наріжте кружечками або фігурно.
04
Бульйон процідіть через 2-3 шари марлі.
05
Желатин замочіть, згідно з інструкцією на упаковці.
06
У проціджений гарячий бульйон введіть желатин, доведіть до кипіння, щоб желатин повністю розчинився в бульйоні, але не кип'ятіть.
07
У формочки (можна використовувати, наприклад, маленькі форми для кексів або одну велику форму) розкладіть шматочки відвареного язика, нарізану моркву, зелений горошок, зелень петрушки (за бажанням можна також додати нарізані варені яйця). Залийте підготовленим бульйоном і поставте в холодильник до застигання.
08
Подавайте заливне з хріном, гірчицею або майонезом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)