
Салат з капусти з кунжутом
Страва, незаміннеа для тих, хто рахує калорії, і тих, хто дотримується здорового харчування. Простий вітамінний салатик, дуже корисний у весняний період під час авітамінозу. Включайте частіше в свій раціон подібні салати, адже капуста - незамінне джерело багатьох вітамінів і мікроелементів, містить багато харчових волокон і, що найприємніше, доступна завжди! У свою чергу, не потрібно забувати і про моркву. Вона містить каротин і провітаміни, які просто необхідні для організму будь-якої людини. Насіння кунжуту наповнюють вас енергією, адже дана рослина дивовижна - її насіння несуть в собі нове життя, пробиваються до сонця і ростуть, долаючи безліч труднощів, тому її корисність і поживність не ставиться під сумнів. Серцевина яблука доповнює вітамінний букет даної страви своєю соковитістю і ніжністю, адже це таблетка мало не від усіх хвороб.
Ingredients for the recipe
Ingredients
White Cabbage
250 г
Carrots
150 г
Celery Stalk
100 г
Johnprince Apple 70+
100 г
Borges Apple Vinegar 250ml
45 мл
Auchan Sesame Oil 240ml
35 мл
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Sesame
10 г
Salt Egypt
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 г
Preparation steps
01
Капусту нашаткувати.
02
Моркву очистити і натерти на крупній тертці.
03
Декілька стеблин селери нарізати тонкими скибочками.
04
Яблуко очистити від шкірки і серцевини і нарізати невеликими шматочками.
05
Всі овочі скласти в миску.
06
Всі інгредієнти заправки (олію, сіль, цукор, перець) з'єднати та інтенсивно перемішати до однорідної емульсії.
07
Додати в салат заправку і перемішати. При подачі посипати насінням кунжуту.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)