
Піца "Вікінг"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
7 г.
Salt Egypt
3 г.
Akvulya Still Water 2l
120 мл.
Proshyan Red Semisweet Wine 12% 0.75l
70 мл.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
3 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
1,8 ст.
Packed Onion from 3kg
1/2 шт.
Bonduelle Green Peas 200g
30 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
30 г.
Сup mushrooms Ukrainski Pecherytsi Royal 400g
80 г.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
200 г.
Barilla Arrabiata Sauce 400g
2 ст. л.
Grana Padano 32% cheese
150 г.
Spice Black Pepper Ground
1/4 ч. л
Preparation steps
01
Приготувати тісто. Сухі дріжджі з'єднати з борошном.
02
У борошняну суміш додати оливкову олію. Додати воду і вино.
03
Поступово, вимішуючи борошно, замісити тісто. Тісто має бути м'яким і злегка липнути до рук.
04
Накрити тісто рушником і поставити в тепле місце на 1,5 години.
05
Тісто рівномірно розподілити руками по всій площі форми. Змастити тісто томатним соусом.
06
Зверху рівномірно викласти тонко порізані печериці.
07
Наступний шар - горошок і кукурудза.
08
Зверху викласти дрібно порізане відварене куряче філе.
09
На філе покласти дуже тонко порізану півкільцями цибулю. Цибулю скропити оливковою олією і поперчити.
10
Зверху викласти натертий сир.
11
Запікати піцу 15 хвилин при 200°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores















 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)