Мостарда із Кремони - Image

Мостарда із Кремони

Number of servings: 12Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Мостарда - цей незвичайний соус для нашої кухні, який прийшов до нас з Італії. Для італійської кухні - це типовий соус, в той час як для нас він дивовижний. Існує кілька видів Мостарди. Якщо коротко описати, то цей соус робиться з фруктів, маринованих в гірчиці і сиропі. Це дуже незвичайний і оригінальний соус. Проте, такий смачний соус, як Мостарда із Кремони ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати правильно цей соус вам допоможе наш поетапний опис з фото. Мостарда із Кремони вживається в якості соусу до м'ясних страв. Також такий соус добре поєднувати з сирами. Соус має оригінальний і яскравий фруктово-гірчичним смак, ні з чим незрівняний.

Ingredients for the recipe

Akvulya Still Water 2l
19.20 - 25.50

Akvulya Still Water 2l

2 l

Ingredients

Akvulya Still Water 2l

1 л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

900 г.

Pear

3 шт.

Johnprince Apple 70+

2 шт.

Yellow Plum

10 шт.

Plum Red

8 шт.

Peach

3 шт.

Rabitos Royale Figs in Chocolate Candy 95g

4 шт.

Assorti Candied Fruits

25 шт.

Beykush Winery White Dry Wine 13.5% 0.7l

500 мл.

Melon

0,5 шт.

Preparation steps

01

Для сиропу воду потрібно з'єднати з цукром. Довести до кипіння і тримати на маленькому вогні до повного розчинення цукру.

02

Фрукти і ягоди помити, почистити і нарізати невеликими шматочками. Покласти в сироп і влити вино.

03

Варити на невеликому вогні до готовності. Додати гірчичний порошок і через декілька хвилин зняти з вогню.

04

Фрукти розкласти по банках і залити сиропом. Мостарду проварити у банках на водяній бані близько 40 хвилин.

05

Остудити і закрити кришками. Мостарда готова до вживання через 2 місяці.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min