
Кімчхи з баклажанів
Вже відразу, промовивши слово кімчхи, ви здогадуєтеся, що слово якесь не слов'янське, правда? Так, дійсно це слово далекосхідне і означає воно страву корейської кухні. Корейська кухня завжди славилася своєю гостротою і пряністю. Кімчхи по своїй суті - це страва, яка представляє собою гостро приправлені квашені овочі. Причому овочі можуть бути самі різні. У нашій страві ми будемо використовувати баклажани. Вони подарують страві ситість і чарівний смак. А соєвий соус, часник, зелена цибуля і червоний перець додадуть гостроти та пікантності нашій страві. Кімчхи з баклажанів відмінно впишеться на ваш стіл в якості закуски. Будьте впевнені, що такою закускою будуть задоволені всі.
Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
500 г.
Pripravka ground red pepper 20g
5 г.
Garlic
30 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
50 г.
Chong Soy Sauce 1l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Баклажани промити, обрізати кінцеві частини і зробити надрізи, не доходячи до кінця приблизно 2 см. Готувати в пароварці 5 хвилин.
02
З нарізаної цибулі, часнику, меленого перцю, солі і соєвого соусу приготувати начинку. Начинити баклажани, щільно укласти в посуд.
03
Через 4 години влити сольовий розчин, щоб він покривав баклажани. Залишити настоюватися на 2 години. Потім нарізати скибочками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)