
Часник в олії з травами
Все геніальне – просто. Прочитавши цей дохідливий рецепт, Ви в цьому переконаєтеся. Пряний часник в олії з чебрецем, шавлією і м'ятою – готується просто, з'їдається швидко, тому що дуже смачно, ароматно і корисно. Витративши мінімум зусиль і часу, Ви отримаєте прекрасне доповнення практично до будь-якої страви або чудову самостійну закуску. Часничок прям з олією можна додавати в овочеві салатики в якості пікантної заправки, можна поливати їм м'ясні стейки, рибу або вмочати скибочки свіжого хліба. А найголовніше: часник в олії з травами із великим успіхом замінить свіжий часник і будь-які спеції, а сама страва вийде в рази ароматніше і духмяніше. Спробуйте і не пошкодуєте.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Garlic
1 кг.
Salt Egypt
1 ст. л.
Mint 50g
1 ст. л.
Thyme, pc
1 ч. л.
Sage in pot
1 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
200 мл.
Preparation steps
01
Очистити часникові зубчики, помити і покласти їх в одну велику банку разом з сіллю, рубаною м'ятою, листочками чебреця і шавлією. Добре струсити банку, щоб трави і часник перемішалися.
02
Закрити банку поліетиленовою кришкою і поставити на 3 дні в темне місце.
03
Через три дні перекласти часник в невеликі 100-200 мл. баночки з гвинтовими кришками і залити олією. Зберігати в холодильнику.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)