
Домашня варена ковбаса
Існують рецепти домашньої ковбаси, яку роблять старим добрим дідівським способом із свіжини. Безсумнівно, це дуже смачна ковбаса, але її зазвичай роблять зі свинини. Ми ж пропонуємо вам рецепт вареної ковбаси з курки. Таке м'ясо підходить для тих, хто віддає перевагу більш дієтичним продуктам. Зауважте, що така ковбаса не поступається за смаком тій, яку роблять зі свинини. До того ж готувати її набагато швидше, а зберігати можна в холодильнику досить довго. При цьому така ковбаса і не зрівняється з магазинною, тому що вона зроблена дійсно повністю із м'яса. Подавати її можна до будь-якого гарніру або просто так, нарізавши на тарілку.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
500 г.
Selianski Ultrapasteriuzed Cream 20% 500g
200 мл.
Naisik Apple-Beet Juice 1l
30 мл.
Garlic
1 зуб.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе перебити блендером в фарш, по черзі додати 2 яєчних білки і збити. Влити вершки, додати часник, чорний перець, сіль і в кінці - буряковий сік. Добре збити.
02
Викласти фарш у фольгу і загорнути. Закріпити з двох боків кінці фольги і обрізати зайву фольгу. В декількох місцях перетягнути ковбасу ниткою.
03
Перекласти ковбасу в два звичайні пакети, зав'язати і відварити в киплячій воді протягом 20-30 хвилин. Після ковбасу добре охолодити, не знімаючи фольги, потім нарізати і можна подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)