
Цвітна капуста зі свининою
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
600 г.
Cauliflower
1 качан
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Garlic
1 шт.
Grana Padano 32% cheese
50 г.
Homemade Butter
1 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Розпочати приготування страви з капусти: цвітний овоч помити і розділити на суцвіття. Помістити в киплячу воду і варити 10 хвилин. Готову капусту перекласти в посудину. Додати сметану і дрібно нашаткований часник. Посолити і перемішати.
02
Свинину нарізати на великі шматочки. Посолити, зробити надрізи і обсмажити. Готове м'ясо викласти в змащену вершковим маслом форму. Поперчити, накрити фольгою і готувати в розігрітій до 200°C духовці 20 хвилин.
03
Після того, як свинина буде готова, звільнити її від фольги. Викласти зверху цвітну капусту. Додати сметану, присипати тертим сиром і поставити запікати ще на хвилин 15-20, але вже при температурі 220°C, а то і 250ºС.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)