Цитрусовий сорбет - Image

Цитрусовий сорбет

Number of servings: 6Cooking time: 20 minDifficulty: MediumMeal: Dinner
Сорбет - це заморожене фруктове пюре дрібнокристалічної структури. Цей холодний десерт - ідеальне частування в спекотний літній день. Переваги сорбету: це блюдо з натуральних продуктів, причому блюдо низькокалорійне і вітамінне. До того ж сорбет освіжає у спеку краще морозива. Ви витратите мінімум сил на приготування цитрусового сорбету. Збиваючи фруктове пюре, що замерзає, блендером кілька разів, Ви допоможете йому придбати дрібнозернисту структуру і насититися повітрям. Готовий сорбет можна розкласти в порційні чашечки або креманки і прибрати в морозильник до моменту подачі.

Ingredients for the recipe

Lorado Tangerines in Syrup 850ml
149.99

Lorado Tangerines in Syrup 850ml

850 ml

Ingredients

Lorado Tangerines in Syrup 850ml

2 шт.

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm

1 шт.

Oranges 1kg

1 шт.

Akvulya Still Water 2l

200 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Preparation steps

01

Зняти цедру з усіх фруктів. У блендер викласти м'якоть фруктів. Подрібнити в пюре.

02

Цедру викласти в каструлю, залити водою і додати цукор. Поставити суміш на вогонь, зварити сироп, після чого остудити його.

03

Змішати фруктове пюре з сиропом. Поставити в морозильну камеру. Через 1 годину дістати з холодильника, збити блендером, знову прибрати в холодильник на 1 годину, після чого ще раз збити, знову прибрати в холодильник, і через 30 хвилин в третій раз збити блендером, прибрати в холодильник на 12 годин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Nut Sponge Cake

Nut Sponge Cake

8

50 min