
Курячі фрикадельки з сиром в томатному соусі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
450 г.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
950 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Young Onions
1 шт.
Mozzarella Cheese Lel 45%
110 г.
Dziugas Parmesan Cheese 40%
30 г.
Garlic
4 зубчика
Cykoria Breadcrumbs 200g
180 г.
Parsley 70g
30 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Курячу грудинку перекрутити на м'ясорубці в фарш.
02
Цибулю очистити і дрібно нарізати.
03
Пармезан і моцарелу окремо один від одного натерти на тертці.
04
Фарш викласти в миску і додати до нього цибулю, яйце, дрібно нарізану петрушку, тертий Пармезан, часник, який вичавити через прес, а також третину панірувальних сухарів.
05
Зверху фарш посолити і поперчити за смаком і гарненько все перемішати.
06
Решту сухарів викласти в широку тарілку або на дошку. З фаршевої маси зліпити невеликі кульки і обваляти їх у сухарях.
07
Потім викласти їх на деко, яке слід прокласти папером для випікання.
08
Деко поставити в розігріту до 190°С духовку і випікати приблизно 30 хвилин.
09
На маленькому вогні у великій каструлі довести до кипіння томатну пасту.
10
Далі викласти туди запечені м'ясні кульки і залишити тушкувати під кришкою хвилин на 30.
11
Готову страву подавати присипавши зверху Моцарелою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)