
Курка по-єгипетські
Ingredients for the recipe
Ingredients
Young Onions
3 шт.
Carrots
4 шт.
Chicken Fillet
500 г.
Garlic
4 зуб.
Steamed Rice
400 г.
Spices Black Salt
за смаком
Naturli Organic Vegetable Oils Mix 200g
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю, моркву і філе почистити та вимити. Цибулю порізати дрібно. Моркву натерти на крупній тертці. Філе нарізати кубиками.
02
Далі розігріти сковорідку налити рослинну олію і підсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додати моркву і теж трохи обсмажити. Після, додати філе і смажити приблизно 10 хвилин. Потім додати часник, накрити кришкою і прибрати з вогню. Висипати філе з овочами в форму. Далі прогріти духовку до 180°С. У форму додати рис і трохи його розрівняти.
03
Зверху потрібно посолити, поперчити, додати приправ. Тепер необхідно залити гарячою водою рис.
04
Поставити в духовку і запікати 40-50 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






















 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)