
Печена картопля із салатом та беконом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
440 г.
Chilled Bacon
80 г.
Heinz Canned Sweet Corn 400ml
310 г.
Celery Stalk
160 г.
Spinach Bunch100g
100 г.
Nash sik Tomato juice 950ml
30 мл.
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
15 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 200°C градусів. Добре помити картоплю і покласти в духовку. Запікати її близько 60 хвилин до м'якості.
02
У цей час змішати томатний сік, оцет і оливкову олію. Додати за смаком сіль і перець. Бекон нарізати скибочками і обсмажити.
03
Селеру помити і дрібно нарізати. Зробити на кожній картоплі хрестоподібний надріз, але не розрізати до кінця. У миску викласти шпинат, кукурудзу і селеру. Додати 2/3 частини заправки і обережно перемішати.
04
Викласти картоплю на тарілку, полити заправкою. У надріз у картоплі викласти салат, а зверху – бекон. Подавати картоплю гарячою, а салат повинен бути охолодженим.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)