
Запечена риба по-в'єтнамськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Auchan Sesame Oil 240ml
5 мл
Lemon
1 шт.
Ginger
10 г
Garlic
10 г
Mint 50g
10 г
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 г
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Dobra Ryba Delicate Herring 500g
360 г
Carrots
80 г
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Рибу очистити, помити, відділити м'ясо від кісток. Помідори помити і нарізати скибочками. З лимона вичавити сік. Імбир натерти на дрібній тертці. М'яту помити, просушити і дрібно нарізати. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
02
Змішати рибу, помідори, сік лимона, імбир, м'яту, часник, кунжутну олію. Додати сіль, перець, а потім дуже обережно перемішати. Моркву помити і нарізати скибочками.
03
Духовку розігріти до 220 градусів. З фольги вирізати 2 квадрата (приблизно 30х30 см). На фольгу викласти рибно-овочеву суміш, зверху укласти скибочки моркви. Фольгу загорнути і викласти на деко. Поставити в духовку і випікати близько 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)