
Лазанья
1
Ingredients for the recipe
Ingredients
Viliya Durum Wheat Flour 1kg
600 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
5 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ч. л.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 г.
Homemade Butter
150 г.
Salt Egypt
за смаком
Myasnyy Somelye Rabbit Minced
800 г.
Garlic
2 зубчика
Onion
150 г.
Basil in Pot
20 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
800 мл.
Eco Ground Nutmeg
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Grana Padano 32% cheese
300 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
50 г.
Preparation steps
01
Збити яйця. Потім додати 1 чайну ложку оливкової олії та сіль.
02
Насипати борошно гіркою (500 грам) і, зробивши невелике залиблення в центрі, вилити туди суміш із яєць та олії.
03
Добре вимісити тісто і дати постояти 20 хвилин. Потім розкачати на тонкі пласти та порізати прямокутниками. Дати трішки підсохнути.
04
Відварити листи в підсоленій воді, додавши туди 2 столові ложки рослинної олії, щоб не дати тісту злипнуться.
05
Відкинути пластинки на друшляк і дати воді стекти.
06
Розігріти сковороду і підрум'янити дрібно нарізану цибулю з часником в суміші рослинної олії та вершкового масла (50 грам). Додати м'ясо. Смажити, поки фарш не змінить колір (приблизно 5 хвилин).
07
Ошпарити помідори окропом, зняти шкірку. Подрібнити томати та покласти до фаршу. Додати базилік, сіль, перець за смаком і тушкувати 7-10 хвилин.
08
Тим часом приготувати соус-бешамель. Розтопити в каструльці вершкове масло. Додати борошно і злегка обсмажити, при цьому, добре перемішавши. Повільно вливати молоко і не доводячи до кипіння, помішувати до утворення однорідної кремоподібної маси без грудочок. Додати мускатний горіх (сіль за смаком).
09
Натерти сир.
10
У змащену олією форму вкласти відварені листи тіста. На верх покласти м'ясний фарш, полити соусом бешамель і посипати тертим сиром. Наступний шар викласти в такій же послідовності, тільки посипати половиною сиру пармезан. Чергувати шари поки не закінчаться інгредієнти (останніми повинні лежати листи тіста, змащені соусом бешамель і посипанні тертим сиром).
11
Запікати в духовці 40-45 хвилин при температурі 180°C.
12
Готову лазанью посипати пармезаном, що залишився і поставити в духовку ще на 5-10 хвилин.
13
Подавати можна з соусом із тушкованих томатів та смаженої цибулі з часником.
14
Для приготування цієї страви можна використовувати готові листи тіста для лазаньї.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores














 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)