
Риба по-грецьки
У просторах інтернету під однією і тією ж назвою "Риба по-грецьки" мирно сусідствують зовсім різні рецепти. Який з цих рецептів має більше відношення до грецької кухні, сказати складно. Ось і запропонований рецепт претендує на назву "Риба по-грецьки". Є впевненість лише в тому, що рибка за цим рецептом виходить дуже смачною, апетитно виглядає і приготування її не відніме у Вас багато часу. А той факт, що страва з риби дуже корисна, ніким не ставиться під сумнів, бо риба по праву вважається унікальним і незамінним для здоров'я продуктом, джерелом легкозасвоюваного білка, найцінніших мікроелементів і вітамінів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Crispy Fish Fillet
500 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Onion
2 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Рибу порізати на порційні шматки і обсмажити на сковороді.
02
Зварити яйця. Обсмажити на соняшниковій олії нарізану кільцями цибулю.
03
На шматок риби викласти варене яйце, порізане скибочками. Зверху кільце помідора, потім цибулю, додати сіль і перець
04
Полити майонезом, посипати тертим сиром, прогріти ще 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)