
Запечений лосось із картоплею, кропом і вершками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
700 г.
Homemade Butter
25 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Salmon Fillet №2
600 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Dill 70g
15 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 мл.
Pink Tomato in Packing
120 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і нарізати скибочками. Відварити її в підсоленій воді. Злити воду і обсушити картоплю. Помідори помити і нарізати кубиками.
02
М'якоть риби відокремити від кісток і нарізати невеликими шматочками. Змастити вершковим маслом форму і викласти на дно половину картоплі, змастити цей шар маслом і викласти рибу.
03
Розігріти духовку до 190°C градусів. Кріп помити, просушити і дрібно нарізати. У мисці змішати вино, вершки і кріп і довести до однорідної консистенції. Залити соусом рибу. Викласти другу половину картоплі, помідори і посипати тертим сиром. Поставити форму в духовку і запікати близько 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)