
Салат із курки з картоплею, зеленим горошком та горіхами
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Veres Green Peas 210g
100 г.
Almond Nuts 150g
50 г.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
50 г.
Fresh Greens Mix 100g
50 г.
Chicken Fillet
300 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Celery Stalk
100 г.
Carrots
1 шт.
Packed Potatoes
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Філе помити, відварити в підсоленій воді і нарізати кубиками або скибочками. Обсмажити шматочки на оливковій олії. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Моркву помити, очистити і нарізати кубиками. Селеру помити і нарізати півкільцями або кубиками.
02
Розігріти оливкову олію на сковороді і обсмажити овочі. За смаком додати перець і сіль. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Помідори помити і нарізати кубиками. Зелень помити і просушити. Горіхи подрібнити в блендері з йогуртом і зеленню. У миску скласти овочі, м'ясо, горошок, додати соус, сіль, перець і все обережно перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores













 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)