
Рулетики з баклажанів
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Eggplants
3 шт.
Basil in Pot
1 невеликий пучок
Parsley 70g
1 невеликий пучок
Garlic
2 зубчики
Walnut
1 склянка
Spice Hmeli-suneli
1 ч.л.
Kuhne Walnuss & Essig 250ml
1 ст.л.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
300 г
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст.л.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Баклажани розріжте вздовж на пластини товщиною 0,5 см, посоліть.
02
У сковороді розігрійте олію і обсмажте пластинки баклажанів з двох боків до рум'яності.
03
У блендері подрібніть листя базиліка і петрушки.
04
Введіть часник і оливкову олію і продовжіть подрібнення.
05
Потроху підсипайте в блендер волоські горіхи і продовжуйте перемелювати, поки всі вони не будуть подрібнені.
06
Отриману масу приправте хмелі-сунелі і бальзамічним оцтом, перемішайте.
07
Сир розімніть виделкою або перетріть до пастоподібного стану блендером (залежить від бажаної текстури сиру). Додайте дрібку солі.
08
З'єднайте зелень, перемелену з волоськими горіхами, і сир, все добре перемішайте.
09
Викладіть цю начинку на кожну пластинку обсмаженого баклажана і загорніть їх у рулетики.
10
Готові баклажани подавайте, прикрасивши страву зеленню, ягодами журавлини або зернами граната.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)