
Егга - омлет з кабачками та цибулею по-арабськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Onion
2 шт.
Squash
1 шт.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
4 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
4 ст. л.
Garlic
2 зуб.
Parsley 70g
4 ст. л.
Dill 70g
2 ст. л.
Preparation steps
01
Цибулю нарізати тоненькими кільцями і помішуючи, обсмажити на сковороді. Додати часник і продовжити смажити до моменту, поки цибуля не стане золотавого кольору.
02
Потім збити яйця з молоком, додати дрібно порізані трави і готову цибулю.
03
Кабачок нарізати скибочками й обсмажити. Коли кабачок буде готовий додати його в яєчну суміш.
04
Влити олію в сковорідку. Потім влити в сковорідку яєчну суміш з кабачком. Потрібно рівномірно розподілити кабачки.
05
Омлет буде готовий приблизно через 8-10 хвилин.
06
Розігріти гриль. Поставити сковорідку під гриль і готувати омлет до загустіння.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)