
Запечені кабачки з трьома видами сиру
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
4 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Cykoria Breadcrumbs 200g
2 ст. л.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
30 г
Slavia Mozzarella Cheese 50%
125 г
President Cheddar-Emmental Processed Cheese Slices 40% 200g
60 г
Garlic
2 зуб.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Кабачки помити і нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см.
02
У низьку і широку форму налити 1 ст. л. оливкової олії і присипати 1 ст. л. панірувальних сухарів. Викласти половину нарізаних кабачків, посолити і поперчити.
03
Зверху покласти порізаний сир моцарела, сир ементаль і розчавлений часник.
04
Розкласти решту кабачків, посолити і поперчити, полити оливковою олією. Посипати тертим пармезаном і панірувальними сухарями.
05
Запікати 35-40 хвилин у духовці при температурі 180°C градусів до отримання золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








.png)
.png)
.png)
.png)
















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)