
Торт "Захер"
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
250 мл.
Biscuit-Chocolate Waffles with Сhocolate Truffle 50g
300 г.
Homemade Butter
125 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
250 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Top Grade Wheat Flour
150 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
25 г.
Almond
60 г.
Veres Apricot Jam 370g
110 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
160 мл.
Preparation steps
01
Розтопити 100 грам шоколаду з водою на водяній бані. Розм'якшене масло з цукром збити в пишну масу. Потім додати по одному яйця і продовжувати збивати.
02
Борошно з какао просіяти. Мигдаль подрібнити в блендері. Додати до масляно-яєчної суміші борошняну суміш. Потім влити в тісто розтоплений шоколад і додати горіхи. Довести тісто до однорідної консистенції.
03
Розігріти духовку до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнити на 2/3) і поставити в духовку. Випікати бісквіт близько 60 хвилин. По закінченню часу дати бісквіту постояти близько 10 хвилин у духовці.
04
На водяній бані розтопити 200 грам шоколаду з вершками. Довести крем до однорідної консистенції. Бісквіт розрізати на 2 частини і промазати в середині джемом. Зверху торт обмазати шоколадно-вершковим кремом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1).png)



















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)