
Запечена молода картопля в кунжутній скоринці
З таких простих продуктів як картопля, сметана і кунжутна олія можна приготувати шикарну і неймовірно смачну вечерю чи обід. Отже, все що вам потрібно для запеченої молодої картоплі в кунжутной скоринці - це парочка інгредієнтів і півгодини часу. А смак страви вийде запаморочливий. Адже, кунжутне насіння дуже добре поєднується з запеченими продуктами. Воно створює ту знамениту хрустку і ароматну скоринку, яка робить продукти соковитими і м'якими. До того ж кунжут ще й дуже корисний. Ми вже, звичайно, не говоримо про величезну користь молодої картоплі.
Тому не втрачайте час, адже, через півгодини ви можете вже їсти цю смачну й ароматну страва!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Young Potatoes
300 г
Sesame
40 г
Auchan Sesame Oil 240ml
2 ст. л.
Salt Egypt
10 г
KhMZ Sour Cream 20%
100 г
Dill 70g
50 г
Garlic
2 зуб.
Preparation steps
01
Картоплю добре вимити і розрізати навпіл (якщо невелика) або на часточки. Посолити, змішати з олією і дати трохи постояти.
02
Духовку розігріти до 190-200С.
03
Кунжут злегка обсмажити на сухій сковорідці. Вмочити зрізи картоплі в кунжут і викласти на змащене олією деко в один шар. Запікати 25 хвилин.
04
Для соусу змішати сметану, сіль, кріп, дрібно нарізаний часник. Дати настоятися поки печеться картопля.
05
Подавати гарячу картоплю з соусом і свіжими овочами.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)