
Рулети з картоплі з тунцем та майонезом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Vita Verde Bright Lettuce 120g
100 г.
Pink Tomato in Packing
3 шт.
Calvo California canned tuna salad 150g
250 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
175 мл.
Homemade Butter
40 г.
Packed Potatoes
1,5 кг.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
30 г.
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Молоко підігріти. Злити з картоплі воду і зробити пюре, додавши молоко і масло (20 г.).
02
З тунця злити рідину і розім'яти виделкою. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Змішати помідори, тунець і майонез. Салат помити і просушити.
03
На стіл покласти шматок харчової плівки. На плівку укласти картоплю, розрівняти, щоб вийшов шар близько 1-1,5 см. На картоплю укласти помідори з тунцем і обережно загорнути все плівкою в рулет (як при приготуванні суші).
04
Духовку розігріти до 180°C градусів. Викласти рулет на деко, змащене вершковим маслом. Полити рулет розтопленим вершковим маслом і запікати близько 15 хвилин. Порізати рулет на шматочки і викласти на листя салату.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores









 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)