
Легкий салат з картоплі, перців і маслин
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fimtad Date Vinegar 500ml
30 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
20 мл.
Packed Potatoes
900 г.
Pickled Cucumbers
150 г.
Pink Tomato in Packing
150 г.
Packaged Green Peppers
150 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
50 г.
Oscar Pitted Olives 300g
60 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
У мисці змішати оливкову олію, оцет, сіль і перець. Картоплю помити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім злити воду, охолодити картоплю, очистити і нарізати кубиками або скибочками. До картоплі додати заправку і перемішати.
02
Перці помити, видалити насінні коробки й нарізати кубиками. Помідори і огірки помити і теж нарізати не дуже великими кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Маслини нарізати половинками або кільцями (кісточки видалити). Додати всі овочі до картоплі, добре перемішати і охолодити перед подачею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores










 (1) (1).png)



















 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)