
Рибний пиріг із картоплею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Top Grade Wheat Flour
200 г.
KhMZ Sour Cream 20%
100 г.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г.
Baking Soda 500g
3 г.
Packed Potatoes
550 г.
Norven Cold Smoked Salmon Fillet 180g
300 г.
Packed Onion from 3kg
80 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Homemade Butter
10 г.
Preparation steps
01
З'єднати яйця, сметану, майонез, сіль, перець і соду (погашену лимонним соком). Добре перемішати і додати просіяне борошно. Замісити до однорідного стану. Розігріти духовку до 180°C градусів.
02
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями. Картоплю помити, очистити, нарізати скибочками. Форму змастити вершковим маслом. Викласти скибочки картоплі, а зверху укласти цибулю.
03
Рибу (попередньо видаливши кісточки) нарізати скибочками. Укласти шаром на цибулю. Залити у форму тісто, залишити на 10 хвилин, щоб воно трохи проникло до шарів і поставити форму в духовку. Запікати близько 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)