
Домашнє лимонне морозиво
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
500 мл
Boiled Condensed Milk
1 банка
Lemon
1 шт.
Preparation steps
01
На кілька хвилин опустіть лимон в гарячу воду, дістаньте, розріжте навпіл та витисніть сік (знадобиться близько 1/4 склянки). Шкірку лимона можна залишити для оздоблення морозива.
02
Вершки охолодіть і почніть збивати міксером, спочатку на невеликій швидкості, потім поступово збільшуючи її. Як тільки вершки почнуть густішати, збивання зупиніть (важливо не перезбити вершки, інакше морозиво вийде занадто жирним!).
03
Додайте до вершків згущене молоко, добре перемішайте.
04
Влийте лимонний сік і ще раз добре перемішайте.
05
Викладіть масу у ємність, у якій ви будете її заморожувати (для цього добре пасує, наприклад, пластиковий контейнер). Поставте морозиво в морозилку.
06
Через 2 години дістаньте морозиво, добре перемішайте виделкою або вінчиком, знову поставте в морозилку до повного заморожування на 6-8 годин. Це необхідно для того, щоб наситити морозиво повітрям та його текстура набула легкості.
07
Для подачі можна сформувати кульки спеціальною ложкою, опустивши її на 30 секунд у гарячу воду. Декоруйте морозиво листочками м'яти, смужками лимонної цедри, горішками чи розтопленим шоколадом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)