
Новорічний глінтвейн зі спеціями і джином
Глінтвейн - це дуже старовинний напій. У глінтвейну дуже багата історія, що обросла масою легенд. І не дарма, адже, вважається, що виник глінтвейн за часів Стародавнього Риму. Глінтвейн - це прекрасний, гарячий алкогольний напій на основі вина, нагрітого до 70-80 градусів з цукром і прянощами. Сьогодні ми будемо готувати цей божественний давньоримський напій, але з новорічним присмаком. Готується новорічний глінтвейн зі спеціями і джином дуже просто і легко. Він відмінно зігріє вас у новорічну зимову холодну ніч. Повірте, після келиху такого неймовірно смачного напою вам буде і не холодно, і, до того ж, дуже весело.
Ingredients for the recipe
Ingredients
L`Odalet Chardonnay Dry White Wine 0.75l
750 мл.
ATA Demerara Brown Cane Sugar
60 г.
Badia Cinnamon Sticks 14.2g
1 палочка
Джин Gordon’s 37.5% 1л
60 мл.
Orange
1 шт.
Bay Leaf
1 шт.
Spice Nutmeg Ground
за смаком
Preparation steps
01
Апельсин розрізати навпіл, а кожну половину нарізати часточками.
02
У ковшику або сотейнику змішати вино, цукор, корицю, мускатний горіх, шматочки апельсина і лавровий лист.
03
Поставити ківш на повільний вогонь і нагрівати до тих пір, поки цукор не розчинитися.
04
Потім зняти з вогню і додати в ковш джин.
05
Після чого розлити по чашках і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)