
Німецький різдвяний кекс "Штоллен"
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
500 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Pott Rum 54% 0.7l
100 мл.
Dried Cranberries
100 г.
Almond
100 г.
Raisins
175 г.
Milk 2.5% 900g
100 мл.
Lvivski Drizhzhi Pressed Yeast 42g
5 г.
Aro Powdered Sugar 250g
100 г.
Homemade Butter
200 г.
Preparation steps
01
Родзинки та журавлину залити ромом. Залишити на 30 хвилин, потім додати мигдаль.
02
Дріжджі розвести в теплому молоці, борошно змішати з цукром. Поступово вливати дріжджі в борошно, часто помішуючи. Залишити в теплому місці на 30 хвилин, поки не підніметься.
03
Влити в суміш розтоплене масло. Додати терту цедру лимона, сухофрукти та горіхи, замочені в ромі. Замісити тісто.
04
З тіста зробити корж довгастої форми. Поставити "Штоллен" в духовку, розігріту до 190°C. Накрити фольгою, випікати 1 годину. За 10 хвилин до закінчення випікання прибрати фольгу.
05
Готовий "Штоллен" посипати цукровою пудрою. Загорнути кекс у фольгу і помістити в прохолодне місце на пару тижнів. Чим довше настоюється "Штоллен", тим він смачніший.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)