
Морозиво з рікотою й абрикосами
Думаємо, перед приготуванням десерту слід спочатку розібратися, що таке рікотта. Це досить традиційний італійський продукт з молока. Багато хто вважає, що це сир, але насправді, щоб отримати рікотту, потрібно вичавити не молоко, а сироватку, яка залишається після приготування, наприклад, моцерелли. Але за смаком рикотта не менш легка, ніж сир Що ж стосується абрикосу, то тут все простіше. Цей корисний і солодкий фрукт відомий нам давно . Адже в ньому багато клітковини і він низькокалорійний - ідеальний варіант для десерту, в якому і так достатня кількість калорій. Ну а все разом - це швидкий десерт-морозиво до вашого столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Sterilgarda Ricotta Cheese 250g
250 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
250 мл.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Preparation steps
01
Нарізати абрикоси кубиками.
02
Розтерти жовтки з цукром.
03
До цукру і жовтків додати рікоту, все ретельно перемішати.
04
Збити вершки і додати їх до сирної маси, перемішати.
05
Додати абрикоси і все перемішати.
06
Отриману масу викласти у формочки і поставити в морозилку на 5-6 годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)